Med anledning av corona-epedemin

Publicerat

Styrelsen har beslutat att under krisen inte tillåta gästträning, för att på så sätt minska smittorisken och hålla nere antalet medlemmar som samtidigt vistas i vår lokal. Är du nyfiken och vill prova på hos oss är du fortsatt välkommen, men vi trycker extra på att det är ett krav att först föra dialog med oss via mail innan besöket.

I övrigt så uppmanar vi till att vara extra noggranna med hygienen!
• Tvätta händerna med tvål och varmt vatten. Varje finger, handrygg, under naglarna, och även handlederna.
• Stanna hemma om du har luftvägssymtom, feber, snuva eller känner dig på annat sätt sjuk.
• Hosta och nys i armvecket.
• Undvik att ta dig i ansiktet med händerna.
• Torka av utrustningen med de handdukar och spray som nu finns i lokalen.

Information från förbundet:

Svenska Styrkelyftförbundet har beslutat att samtliga aktiviteter i Svenska Styrkelyftförbundets regi, såsom tävlingar (nationella samt internationella), läger, möten och andra samlingar fram till 2020-05-31 ställs in. Detta innebär att inga läger, domar- och/eller coachsamlingar sker under denna period.

Det innebär också att SM i klassisk styrkelyft i Umeå 26-29 mars ställs in tillsammans med serieomgång två 2-19 april samt landsdelsmästerskapen 24 april till tredje maj. Inga landslag eller svenska representanter anmäls eller skickas till VM i klassisk och utrustad styrkelyft i för Masters Sydafrika i april/maj, EM i utrustad styrkelyft för ungdom, junior och Open i Danmark i maj samt VM i utrustad och klassisk bänkpress i Tjeckien också det i maj. Förbundets årsmöte skjuts på framtiden.

Vi följer naturligtvis utvecklingen och tar nödvändiga beslut beroende på var situationen tar vägen. Besked om verksamheten från juni och framåt kommer under maj månad. Frågor kring detta besvaras via mail eller telefon: kansli@styrkelyft.se eller 010-450 71 70