Medlem

För dig som är medlem finns det några saker att komma ihåg att göra varje år.

Medlemskap

Direkt efter årsskiftet skickar vi ut en faktura till dig för medlemskap för nya året. För att få studentpris ska du maila in studentbevis till info@gkk-styrkelyft.se, detta ska mailas i god tid innan fakturan skickas ut. Är du ungdom, junior eller veteran justeras priset automatiskt. Fakturan ska betalas senast 31/1. Önskar du inte längre vara medlem ska detta meddelas klubben via mail.

Licens

Denna information gäller inte 2022 – licenskostnad faktureras i efterhand. Önskar du tävla kommande år ska detta meddelas via mail så snart som möjligt men senast 2 veckor innan du gör årets första tävling – vi skickar då ut en faktura för din licens. Betalningen ska vara klubben tillhanda senast sista vardagen innan tävlingen – detta för att kunna få delta på tävlingen.

Ren Vinnare

Innan du gör din första tävling för GKK ska du genomföra utbildningen Ren Vinnare som du finner på www.renvinnare.se. När utbildningen är genomförd får du ett diplom, detta ska du maila in till info@gkk-styrkelyft.se. Diplomet ska vara klubben tillhanda innan du gör din första tävling (obligatoriskt för att få tävla). Även om du inte har för avsikt att tävla så rekommenderar vi denna utbildning då den är mycket informativ och bra för alla idrottare.

Antidopingavtal

Antidopingavtal ska fyllas under januari månad varje år. Du finner det här https://www.gkk-styrkelyft.se/klubben/dokument/, när du har fyllt i detta ska du antingen maila in det i PDFformat till info@gkk-styrkelyft.se, det går även bra att fota och sedan maila. Försök att få en så ljus bild som möjligt och att avtalet täcker hela kamerarutan – för att göra det så tydligt som möjligt.

Medlemsengagemang

Innan du gör din första tävling för klubben är det obligatoriskt att hjälpa till på en tävling på hemmaplan. Därefter är det obligatoriskt att hjälpa till på minst 1 tävling per år – detta för att kunna få din licens beviljad.

Som alla ideella idrottsföreningar är vi beroende av dig som medlem! Det är med din hjälp klubben kan bedriva sin verksamhet. Med det sagt tar vi tacksamt emot hjälp och idéer på hur vi kan bli ännu bättre. Bra exempel på medlemsengagemang under året har varit att redigera hemsidan, arrangera årets julfest, uppdatera informationstexter, skapa anmälningsformulär, städa vår lokal mm. Dusom medlem är en viktig del i föreningen och ditt engagemang är mycket uppskattat! Har du redan nu idéer på något du skulle vilja göra – maila oss gärna med en presentation så hjälper vi dig vidare!

Tillsammans för en stark förening och en stark gemenskap!