Intresserad av att bli medlem och tävla?

Observera att Göteborg Kraftsportklubb inte är ett gym. Medlemmarna i föreningen GKK tränar på Slottskogsvallens gym på samma villkor som alla andra besökare/motionärer som tränar där. Priser och öppettider för träning finner du på Slottskogsvallens hemsida.

Bli medlem i Göteborg Kraftsportklubb

Steg 0. Läs Frågor och svar om att tävla i styrkelyft & bänkpress, så att du vet vad det innebär och vad det inte innebär att tävla i styrkelyft.

Steg 1. Träna med oss på andra på Vallen (10-kort är en bra början) ett tag, så att både klubben och du känner att vi trivs med varandra. Notera att vi har ett krav på att man tränar på Vallen minst en gång per vecka.  Kontakta någon i styrelsen för att berätta vem du är.

Du hittar oftast en eller flera GKK:are på gymmet efter arbetstid på vardagar och kring lunch på helger.

Steg 2. När du pratat med någon i styrelsen och tränat på Vallen ihop med oss andra i några veckor betalar du in avgifterna:

• Medlemsavgift: 500 kr/år upp till 18 år samt för studenter. Övriga 750 kr/år.
  • Licens: 700 kr junior/senior/veteran  (ungdom 200 kr)
  • Betalas in till klubbens konto (se Om klubben för kontonummer). Märk din inbetalning med ”medlem <ditt namn>” eller ”licens <ditt namn>”.

Steg 3. Du måste också skriva under medlemsavtalet samt antidopingavtalet. Det hittar du på dokumentsidan. Lämna sedan in det till receptionen och säg att det skall till GKK, alternativt direkt till någon i styrelsen.

Steg 4. Slutligen skickar du fullständigt personnummer, postadress och moblitelefonnummer till info@gkk-styrkelyft.se. Du får tillgång till klubbens forum, som är klubbens officiella informationskälla. Det är där anmälningar till tävlingar och liknande sker.

När du slutfört de fyra stegen är du medlem i klubben.

Göteborg Kraftsportklubb är en tävlingsklubb
Vi har inga pass eller tränarledd tid. Inom klubben finns det många erfarna lyftare som kan hjälpa dig med lyften i mån av tid. Vi har dock begränsade möjligheter att hjälpa rena nybörjare.2016-klovarutbildning

Styrkelyft och bänkpress i Göteborg

%d bloggare gillar detta: