Intresserad av att bli medlem och tävla?

Göteborg Kraftsportklubb har sin träningslokal (tillika klubblokal) hos Friskis&Svettis Majorna. Lokalen är vår egen men vi har Friskis öppettider att förhålla oss till. Priser och öppettider för träning finner du på Friskis&Svettis hemsida.

Bli medlem i Göteborg Kraftsportklubb

Steg 0. Läs Frågor och svar om att tävla i styrkelyft & bänkpress, så att du vet vad det innebär och vad det inte innebär att tävla i styrkelyft.

Steg 1. Kontakta oss på info@gkk-styrkelyft.se och berätta vem du är.

Steg 2. Nästa steg är att betala medlemsavgiften. Är avsikten att tävla ska du också betala tävlingslicens.

• Medlemsavgift: 700 kr/år för studerande, ungdomar, juniorer samt veteraner +65 år. 1.500 kr/år för övriga.
  • Licens: 700 kr junior/senior/veteran  (ungdom 200 kr)
  • Betalas in till klubbens konto (se Om klubben för kontonummer). Märk din inbetalning med ”medlem <ditt namn>” eller ”licens <ditt namn>”.

Steg 3. Du måste också skriva under medlemsavtalet samt antidopingavtalet. Det hittar du på dokumentsidan. Lämnas sedan till någon i styrelsen.

Steg 4. Slutligen skickar du fullständigt personnummer, postadress och telefonnummer till info@gkk-styrkelyft.se. Du får tillgång till klubbens forum, samt medlemssidan på Facebook som är klubbens officiella informationskanaler. Det är där anmälningar till tävlingar och liknande sker.

När du slutfört de fyra stegen är du medlem i klubben.

Göteborg Kraftsportklubb är en tävlingsklubb

Information om tränarledda pass m.m. kommer att anslås i lokalen samt i de digitala kanalerna.
2016-klovarutbildning

Styrkelyft och bänkpress i Göteborg